Θεόδωρος Καμπουρίδης " Θεοδωράκης "

Thanos GR ~ MPOYZOYKI KAI MPOYZOYKSIDES!!!!
"Ο εντεκάχρονος βιρτουόζος του μπουζουκιού Θεοδωράκης" ('63-'64)
Kabouridis Thodoros
Καμπουρίδης Θοδωρής: 
Κορυφαίος! Πρώτη γραμμή παιχταράς και συνθέτης!
Υπήρξε "παιδί-θαύμα", αριστερόχειρες! με δυνατή πενιά! Χρόνια στο πάλκο και στην πίστα σε Ελλάδα άλλα και εξωτερικό...
Τραγούδια του/επιτυχίες έχουν τραγουδήσει οι: Μανώλης Αγγελόπουλος, Στέλιος Καζαντζίδης, Στράτος Διονυσίου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιώργος Μαργαρίτης, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Θέμης Αδαμαντίδης, Λευτέρης Πανταζής, Ελένη Βιτάλη, Βασίλης Παϊτέρης, Ηλίας Κλωναρίδης, Αντύπας, ο Γιάννης Ντουνιάς με το γνωστο "Να σε ζηλεύουν πιο καλά" (Όταν έχουν την ανάγκη σου) κ.α!

Σπάνια φωτογραφία. Ο 7χρονος ερασιτέχνης (ακόμη) μπουζουξης Θεόδωρος Καμπουρίδης υποδέχεται τον Στέλιο Καζαντζίδη στον Μακρύγιαλο Πιερίας (χωριό γέννησης τού μικρού Θοδωράκη), πιθανότατα το 1959 (ή το 1960;).. Αρκετά χρόνια αργότερα αυτή η συνεύρεση θα εξελιχθεί σε συνεργασία μέσα σε στούντιο ηχογράφησης..!!!.


Εγκαίνια "Φαληρικόν", τέρμα Τζιτζιφιές (Ακτή Ποσειδώνος 43) Δ/δις Ιωάννη Μαργωμένου - 14 Μαΐου 1971. Περπινιαδης - Αγγελοπουλος - Τοπαλης κ.α. *Μπουζούκια: Αφοι Βαμβακάρη (Στέλιος και Δομένικος) και Θεοδωράκης (Καμπουριδης!)
Ο Μανωλης Αγγελοπουλος τραγουδά μαζί με τον Joe Dassin και ο Θοδ.Καμπουριδης στο μπουζούκι!

1975, στο κέντρο '' Δειλινά '' (Θεσσαλονίκης) Το πρώτο όνομα του κέντρου είναι η Μαίρη Πέττα - (στο κέντρο) και η ανερχόμενη Κατερίνα Στανίση!. Πρώτο μπουζούκι παίζει ο - (αριστερόχειρ) Θόδωρος Καμπουρίδης! 
Νυχτερινή διασκέδαση στα '80. Θεόδωρος Καμπουρίδης, μαζί με τον '' δεύτερο του πατέρα '', τον Μανώλη Αγγελόπουλο και την εκλεκτήν συντροφίαν τους, απολαμβάνουν..!!!
Στο στούντιο ηχογράφησης, εν έτει 1975 (πιθανότατα).. 6 άνθρωποι, οι 3 όμως αναγνωρίσιμοι με την 1η ματιά: ο Μανώλης Αγγελόπουλος, ο Αντώνης (Νάκης) Πετρίδης και ο μπουζουκίστας τού Μανώλη, Θεόδωρος Καμπουρίδης.. οι οποίοι βρίσκονται πάνω από την θρυλική '' Φαρφίσα ''.
Δεκ. '70 . Ο Μανώλης Αγγελόπουλος, μαζί με τα πολυβόλα Θεόδωρο Καμπουρίδη και Γιάννη Παλαιολόγου!!
*Ο Καμπουρίδης ηταν κουμπάρος με τον Παλαιολόγου!.. αυτό τα λέει όλα!!!!
Με τον στιχουργό Λευτέρη Χαψιάδη και Στέλιο Καζαντζίδη. - Ο Καζαντζίδης είχε 11 με 12 χρόνια να τραγουδήσει και επανήλθε με τον “Δρόμο της Επιστροφής” (Φεβρουάριος 1987) με 6 τραγουδια σε στιχους Λευτέρη Χαψιάδη και μουσικη Θόδωρου Καμπουρίδη
Με Στελαρα Καζαντζίδη
Μαζί με τα 'πολυβόλα' Δράμαλη, Παλαιωλογου και ο Γιαννης Ντουνιας!
Ο εντεκάχρονος βιρτουόζος του μπουζουκιού Θεοδωράκης (Καμπουρίδης) στο κέντρο "Καλαμιτσα" (1963 με '64;) και ο Σταύρος Γραμματικόπουλος (ποιητής του πάλκου και γνωστός κομφερασιέ: παρουσιαστής ψυχαγωγικού προγράμματος με ανέκδοτα και αστεία ανάμεσα στα διάφορα νούμερα επιθεώρησης κ.α την τη δεκαετία του '50 - '60).

ταξιμια για όλα τα γούστα!

- Μακαρι ο Στελάρας να έλεγε περισσοτερα τραγούδια του Καμπουρίδη!. Εκπληκτικός παικτης αλλά και συνθετης!!!! ένα δείγμα των ικανοτήτων του ως συνθέτη

+ και ένα δείγμα των ικανοτήτων του ως μπουζουξή με τον αρχοντα Μανωλη Αγγελοπουλο!, απίστευτο παίξιμο!

+ εδώ παίζει live ένα δικό του ορχηστρικό κομμάτι!!





Thanos GR ~ MPOYZOYKI KAI MPOYZOYKSIDES!!!! / Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Coprights @ 2016, Blogger Template Designed By Templateism | Templatelib