"Αφανείς λαϊκοί μουσικοί" Χρήστος Καρκανάκης

Unknown


* Χρήστος Καρκανάκης

..από το 1961 μέχρι το 1964 ήταν μαζί με τον μεγάλο κλαρινιστα Τάσο Χαλκιά και με το συγκρότημα των "Χαλκιάδων" οπού πάιζαν και ηχογραφούσαν δημοτικά και λαϊκά τραγούδια!!!

(Ο Τάσος Χαλκιάς την περίοδο αυτή πηγαινοερχόταν Αμερική και είχε πάρει τις ηχο/σεις όπου κυκλοφορησαν σε μεγάλους δίσκους!!.. Έτσι εκδόθηκαν στις Η.Π.Α. περί τα 4 long play με την ετικέτα A. H. και τον τίτλο "T’ AIDONIA". «Συλλογές από τραγούδια και χορούς παρμένα από κάθε γωνιά της Ελλάδος και εκτελούμενα από τα αστέρια του τραγουδιού και της μουσικής τους αδελφούς Χαλκιά».. - Το συγκρότημα αυτό αποτελούσαν οι: Τάσος & Μάνθος Χαλκιάς (κλαρίνο), Χρόνης & Κυριάκος Χαλκιάς (βιολί), Λάμπρος Χαλκιάς (κιθάρα), Φώτης Χαλκιάς (τραγούδι), Χρήστος Καρκανάκης (μπουζούκι), Χρήστος Χαλκιάς (ακορντεόν) και βασικός τραγουδιστής του συγκροτήματος ήταν ο Λάκης Χαλκιάς ) > άρθρο από ogdoo.gr

+ ακόμα "Αφανείς λαϊκοί μουσικοί" :
- Μιχαήλ Θεοδώρου
- Μανώλης Σαράντος
- ΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΦΩΤΗΣ
- Νικος Μαύρος *

Unknown / Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Coprights @ 2016, Blogger Template Designed By Templateism | Templatelib